Frilansande mode- inredningsstylist och resereporter som älskar livets djup och fägring


Läsarresa till Malta 28 aug-1 sep 2024

Äntligen har jag startat upp mina läsarresor igen, här kommer all info om min underbara Maltaresa som kommer att gå av stapeln onsdag-söndag mellan 28 augusti och 1 september, 4 000 kr. På mina läsarresor är vi max 10 stycken i gruppen. 

Det skulle vara underbart om du vill följa med på min läsarresa till Malta! ❣️

Vi kommer att besöka:

-Kyrkan ”Jesus from Nazaret.
-Heliga grottan i Rabat
-Templen Hagar Qims och Mnajdra.
-Arkeologiska museét och Johanneskatedralen i Valetta.
-ev Hypogeum
-Katedralen i Mdina
-Lady of our Grotto 
-Vi kommer dessutom att både njuta av den ljuva tårtan på Fontanella
Tea Garden och bada på mitt favoritställe i Sliema.

Flygresa, hotell, mat, entré och buss får alla boka och betala själv. 

Flyg från Ryanair kostar just nu ca 1 500 kr, tur och retur.
Onsdag 15:30-19:25
Söndag 15:50-19:45 

Alla kan själv välja det flyg som passar bäst beroende på var man bor. Vår gemensamma upplevelse börjar kl 9:00 på 29 augusti när vi äter frukost tillsammans och slutar vid middagen på lördag 31 augusti.

Anmälningsavgift på 1500 kr ska betalas in senast 28 juni och dras av på kurspriset på 4000 kr. Resterande kurspris betalas in en månad innan resan, 28 juli. Inbetalning är bindande och återfås endast mot läkarintyg.

I avgiften ingår chanting, entré till Hypogeum eller katedralen i Valetta, meditation och guidning av mig. 

Vi bor på Sliema Marina Hotell som har en ljuvliga utsikt mot Valetta, om du inte vill välja balkong så kommer du att njuta av den fantastiska utsikten från frukostrummet högts upp i byggnaden.





Onlinekurser via tidningen Nära

På webkursen berättar jag hur automatskriften kom in i mitt liv, hur man öppnar upp och stänger ner, vad man behöver tänka på för att få pennan att röra sig och hur man ska tolka det som kommer ner på pappret. Du får även lära dg att pendla med bokstäver och hur vi bränner bort negativa tankar från vårt inre.


Kurs i handläsning 

Jag har mina kurser i handläsning på Andrummet i Gustavsberg som ligger strax utanför Stockholm. Då brukar vi vara två-tre personer per tillfälle, så alla hinner få sina händer lästa och lära sig hur man gör. Mina kurser brukar jag ha på söndagar mellan 13:00-15:30, det kostar 700 kr. 


Privata sittningar och Maria Magdalenamediation

Jag precis börjat att ta emot klienter igen på Andrummet i Gustavsberg. På mina sittningar läser jag av energin med healing, använder tarotkort och min automatiska handskrift. Men jag kan självklart göra en ren handläsning också. Det kostar 700 kr. Mina fina Maria Magdalena-meditationer har jag på samma ställe, det kostar 250 kr med fika.



Min bakgrund


Jag har jobbat som mode- och inredningsstylist, redaktör och journalist på olika mode- och inredningsdningar i drygt 30 år och har en mycket bred kunskap att skapa vackra bilder. Eftersom jag även är resereporter har jag rest mycket då jag både skapa vackra modebilder runt om i världen och skrivit resereportage.

Jag frilansar löpande till tidningen Nära som reporter, dessutom har jag hållit många föredrag på Näras läsarkryssnigar om automatisk handskrift, som min bok "Tanja - min vän från andra sidan" handlar om. Jag skriver om ämnen som jag själv är mycket inetresserad av som orber, spöken på slott, ley-linjer, norrsken, tarot, handläsning, heliga kristaller och pilgrimsvandringar. 

Arbetsgivare:

Aftonbladet 
Nära
M-magasin
Amelia 
Lantliv




Min bakgrund:

Kulturamas författaledda distanskurs

Tollare Folkhögskola. reportage, foto och film

Terry Evans mediumutbildning

Vagabonds reseskrivarkurs

Poppius Journalistskola

Fotoassistent till Åsa Tällgård

Fotoutbildning Kulturama

Produktutformarlinje Lennings Textilinstitut

Mönsterkonstruktion St:Görans gymnasium

Beklädnadsteknisk gymnasielinje, Katrinelunds gymnasium