Tanja - min vän från andra sidan.Det tog nästan 30 år för mig att ”komma ut ur garderoben” med min andliga vän och automatiska handskrift Tanja.

Tanja ger budskap genom min hand som en telefon till den andra sidan. Det kommer mängder av hjärtan, hälsningar och symboler. Hon fick mig att resa från Gustavsberg till andra sidan jorden. Jag berättar om Kauai i Hawaii där jag gjorde en makalös upptäckt som alla bara trodde var en myt. Maltas magiska tempel visade sig vara lika viktigt med spännande gudinnor och ritualer. När mediet Terry Evans fick höra talas om Tanja såg han det som sin uppgift att vara min lärare på hans mediumutbildning.

Allt har hänt på riktigt, det gör historien så otroligt speciell. Det låter som fiktion men är i högsta grad verklighet. Boken är en hisnande biografi som visar hur man kan växa som människa genom att trotsa sina innersta rädslor. Tanja hjälper mig att hitta mitt andliga släktträd genom olika regressioner där jag både går in i döden och till tidigare liv. En magisk resa om meditationens kraft och livets mysterium.

Veronica Larsson på Rubin förlag säger: Det är med tårögdhet jag rekommenderar boken som berör mig djupt - på ett alldeles glädjefyllt sätt. Som om texten förmedlar healing. Det är ett äventyr, och läsaren bjuds in att delta.

Bokens har varit otroligt spännande att skriva, det har känts som jag har haft huvudrollen i en deckare. Jag har hamnat, med Tanjas oumbärliga vägledning, på de mest osannolika platser runt om i världen. Allt i min bok har hänt på riktigt, det är just det som gör min historia så otroligt speciell. Det låter som fiktion men är i högsta grad verklighet. Jag visste inte om bokens handlingen i förväg, utan har helt enkelt skrivit ner alla mina upplevelser som en dagbok. Slutet på boken kom som en total överraskning även för mig. Alla händelser och nästan alla namn i boken är identiska med verkligheten, jag har inte ändrat på en enda miljö eller upplevelse för att rucka på trovärdigheten. Endast redaktören på nättidningen och hans familj har fingerade namn.
Under resans gång har jag varit som vem som helst som har en stor kärlek till mina barn, mitt jobb, god mat och att resa. Jag känner mig otroligt förunnad att jag har fått uppleva det här i mitt liv. Det är med stor glädje jag delar mina osannolika och helt fantastiska händelser med dig. Du får både följa med på min andliga utveckling och bakom kulisserna i min värld som modestylist. Boken bjuder både djupa andliga insikter, hoppfullhet och enkla råd som Tanja har förmedlat till mig – från andra sidan.