Föredrag
 

Aktuellt!
Jag är så lycklig som ska hålla föredrag om Tanja och lära dig allt om automatskrift på Näras kryssning 14-15 okt. Kom och lyssna om du åker med!

 

Den heliga kristallen

Tanja - min vän från andra sidan visar mig både små och stora sakerHon fick mig att utveckla min andlighet i rekordfart och jag har fått många nycklar till livets mysterium och varifrån vi härstammar. 
När mediet Terry Evans fick höra talas om Tanja såg han det som sin uppgift att vara min lärare och bjöd mig på en mediumutbildning under ett och halvt år. Jag berättar om Terry, byskolan i Fanthyttan och allt jag upplever där. 

Allt har hänt på riktigt, det gör historien otroligt speciell, det låter som fiktion men är i högsta grad verklighet. Boken är en hisnande biografi som ger djupa andliga insikter, hoppfullhet och enkla råd som Tanja har förmedlat genom automatisk handskrift från andra sidan.

Jag berättar om Maltas magiska tempel med spännande gudinnor lockade på mig som en magnet. 

På Hawaii gjorde jag en makalös upptäckt som alla bara trodde var en myt. Jag hittade den heliga kristallen på Kauai som härstammar från Lemurien. 

En av de fem heliga kristallerna, där informationen finns bevarad från Lemuriens höga intellekt och andlighet, hittade jag på Kauai`s Hindu Monastery. Jag berättar om templet som anses vara en slutdestination för pilgrimer som vill bli upplysta. Just den plats som guru Sivaya Subramuniyaswami genom sina inre visioner ansåg vara hjärtat av Lemurien.

Jag berättar gärna om min magiska upptäckt.  Kontakta mig för bokning.